Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Zambiją

Vizos į Zambiją

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Zambiją

Apie 12 d.d.

Vienkartinė iki 30 d.

 

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (spalvotos, vienodos),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija arba adresas, kur bus apsistojama Zambijoje,
5. skiepų knygutė su žymomis dėl skiepų nuo geltonojo drugio ir maliarijos,
6. anketiniai duomenys.

Papildoma informacija: viza galioja 3 mėn. išbūti šalyje galima iki 30d.