Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
Sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Vietnamą

Vizos į Vietnamą

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Vietnamą

Apie 9-10 d.d.

Vienkartinė turistinė iki 14 d.

 

Vienkartinė turistinė iki 30 d.

 

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (spalvotos, dokumentinės, 4,5 x 5,5),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas,
5. anketiniai duomenys (užpildytos ir pasirašytos anketos).

Svarbu žinoti:
- anketiniai duomenys: gyvenamoji vieta, darbovietė, pareigos, šeimos narių pilietybės, pareigos, kontaktiniai telefono numeriai.