Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Uzbekistaną

Vizos į Uzbekistaną

Siųsti užklausą dėl vizos

VIZOS Į UZBEKISTANĄ vienkartinė iki 30d. Forminimo trukmė 4-6d.d.

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 1 nuotrauka (spalvota, baltame fone),
3. kontaktinis adresas Uzbekistane,
6. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- anketiniai duomenys: sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data; jei žmogus turi giminaičių Uzbekistane, reikia nurodyti jų vardus, pavardes ir giminystės ryšį; jei žmogus ankščiau buvo Uzbekistane, nurodyti kada; jeigu žmogus gimęs Uzbekistane, reikia pažymos iš migracinės tarnybos – nuo kada gyvena Lietuvoje ir ar turi LR pilietybę. Pažyma turi būti išversta į rusų kalbą ir patvirtinta notaro.