Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Turkmėnistaną

Vizos į Turkmėnistaną

Siųsti užklausą dėl vizos

VIZOS Į TURKMĖNISTANĄ vienkartinė iki 30d. Forminimo trukmė 5-12d.d.

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (spalvotos),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. tikslus kelionės maršrutas bei sienos kirtimo vieta,
5. iškvietimas iš Turkmėnistano (patvirtintas Migracijos departamento),
6. anketiniai duomenys.