Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Tailandą

Vizos į Tailandą

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Tailandą

Per 7 d.d.

Vienkartinė iki 60 d.


Daugkartinė iki 6 mėnesių


   

 * Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 1 nuotraukos (spalvotos),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija arba adresas, kur apsistos
5. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- anketiniai duomenys: gyvenamoji vieta, darbovietė, pareigos, šeimos narių pilietybės, pareigos, kontaktiniai telefono numeriai.

- Baltic Clipper biuruose taip pat galite užsakyti verslo, studentišką
bei metinę vizą.