Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
Sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Saudo Arabiją

Vizos į Saudo Arabiją

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Saudo Arabiją
Apie 10-12 d.d.
Vienkartinė iki 30 d.

 

Daugkartinė iki 30 d.

 

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 3 nuotraukos (spalvotos, moterims nuotraukose reikia būti su galvos apdangalu),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija,
5. iškvietimas iš Saudo Arabijos, adresuotas Saudo Arabijos ambasadai Danijoje,
6. pažyma-garantinis raštas iš darbovietės anglų kalba,
7. anketiniai duomenys.