Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Namibiją

Vizos į Namibiją

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Namibiją

Forminimo trukmė 12 d.d.

Vienkartinė iki 30 d.

 

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (spalvotos, vienodos, baltame fone, nuotraukų kitoje pusėje būtina užrašyti vardą ir pavardę),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. Kelionės draudimo liudijimo kopija (draudimą galite įsigyti BALTIC CLIPPER biure),
5. Išrašas iš banko už paskutinius 3 mėn.,
6. iškvietimas iš Namibijos (verslo vizai),
7. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- vizų įforminimo sąlygos dažnai keičiasi. Prašome pasitikslinti Baltic Clipper biuruose arba telefonu (8 5) 231 23 23.