Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
Sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Mozambiką

Vizos į Mozambiką

Siųsti užklausą dėl vizos

VIZA Į MOZAMBIKĄ vienkartinė iki 30d. Forminimo trukmė 4-12d.d.

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (spalvotos, vienodos),
3. anketa užpildyta didžiosiomis spausdintinėmis raidėmis (pildoma tik mėlynu/ juodu tušinuku),
4. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
5. viešbučio rezervacijos kopija,
6. skiepų knygutė su įrašu apie skiepus nuo geltonojo drugio
7. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- anketiniai duomenys: gyvenamosios vietos adresas, kontaktinis telefono nr., el. pašto adresas, darbovietės pavadinimas, užimamos pareigos,
- būtini skiepai nuo geltonojo drugio,
- viza nuo išdavimo galioja 2 mėn., tačiau šalyje galima išbūti iki 30 d.
- vizų įforminimo sąlygos dažnai keičiasi. Prašome pasitikslinti Baltic Clipper biuruose arba telefonu (8 5) 231 23 23.