Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Mongoliją

Vizos į Mongoliją

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Mongoliją

Apie 10 d.d.

Vienkartinė iki 30 d.


* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (4,5x5,5),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija,
5. užpildytos ir pasirašytos anketos.

Svarbu žinoti:
Svarbu žinoti: vizų įforminimo sąlygos dažnai keičiasi. Prašome pasitikslinti Baltic Clipper biuruose arba telefonu (8 5) 231 23 23.