Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
Sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Malavį

Vizos į Malavį

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Malavį

Apie 12-16 d.d.

Turistinė vienkartinė iki 30 d.

 

Verslo daugkartinė iki 6 mėn.

 

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (spalvotos, vienodos, 3.5x4.5 cm),
3. lėktuvo bilietų į abi puses rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija
5. verslo vizai – iškvietimas iš Malavio su kviečiančio asmens paso kopija, gyvenamosios vietos adresu ir kontaktiniu telefonu
6. ištrauka iš banko sąskaitos arba pažyma anglų kalba iš darbovietės už 3 mėn. apie gaunamas pajamas
7. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- vizų įforminimo sąlygos dažnai keičiasi. Prašome pasitikslinti Baltic Clipper biuruose arba telefonu (8 5) 231 23 23.