Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
Sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Laosą

Vizos į Laosą

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Laosą

Apie 9-10 d.d.

Vienkartinė iki 30 d.

 

* Kainos gali keistis dėl valiutų kursų pokyčių.
** Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos (asmens tapatybės kortelė netinka),
2. 2 nuotraukos (spalvotos, vienodos, 4.5 x 5.5),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas,
5. užpildytos ir pasirašytos anketos.