Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Kamerūną

Vizos į Kamerūną

Siųsti užklausą dėl vizos

TURISTINĖ VIZA                 per 12-16 d.d.
Vienkartinė iki 30 d.               

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
• Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
• 3 spalvotos nuotraukos 3,5x4,5
• Aviabilietų rezervacijos kopija
• Viešbučio rezervacijos kopija
• Anketiniai duomenys
• Skiepų knygutė su atžyma dėl geltonojo drugio skiepų