Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Iraną

Vizos į Iraną

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Iraną

Apie 3-4 sav.

Vienkartinė turistinė iki 30 d.

 

* Kainos gali keistis dėl valiutų kursų pokyčių.
** Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 1 nuotrauka (neseniai daryta, spalvota, 3.5x4.5 cm, nuotraukoje reikia būti be akinių, moterims – su skara),
3. iškvietimas iš Irano,
4. aviabilietų rezervacijos kopija,
5. tikslus adresas, kur apsistosite Irane,
6. medicininių išlaidų draudimas (draudimo polisą galite įsigyti mūsų biure),
7. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- vizų įforminimo sąlygos dažnai keičiasi. Prašome pasitikslinti Baltic Clipper biuruose arba telefonu (8 5) 231 23 23.