Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Gvinėją

Vizos į Gvinėją

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Gvinėją

Per 10-14 d.d.

Vienkartinė turistinė

 

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 2 nuotraukos (skirtos dokumentams, spalvotos, vienodos, baltame fone, 3x4 cm)
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija
5. iškvietimas iš Gvinėjos (iš privataus arba juridinio asmens)
6. tarptautinė skiepų knygutė su pažyma apie skiepus nuo Geltonojo Drugio ir Maliarijos,
7. užpildyta ir pasirašyta anketa (2 egzemplioriai). Anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamasis adresas, kontaktinis telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas, sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data).

Svarbu žinoti:
- vizų įforminimo sąlygos dažnai keičiasi. Prašome pasitikslinti Baltic Clipper biuruose arba telefonu (8 5) 231 23 23