Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Etiopiją

Vizos į Etiopiją

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Etiopiją

Apie 12 d.d.

Vienkartinė iki 30 d.

 

* Kainos gali keistis dėl valiutų kursų pokyčių.
** Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
2. 1 nuotrauka (baltame fone, spalvota),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Etiopijos
5. anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamasis adresas, kontaktinis telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas, sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data).