Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
Sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Braziliją

Vizos į Braziliją

Siųsti užklausą dėl vizos

Vykstant į Braziliją Lietuvos Respublikos piliečiams trumpalaikiam buvimui vizos nereikia. Šalyje be vizos galima išbūti ne ilgiau kaip 3 mėn.

Reikalingi dokumentai:
1. Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po grįžimo iš kelionės (nesuplėšytas, tvarkingas).
2. Lėktuvo bilietai pirmyn ir atgal.
3. Dokumentai, įrodantys, kad turistas turi pakankamai lėšų kelionei.
4. Rekomenduojama įsigyti draudimą (polisą galite įsigyti BALTIC CLIPPER biure).