Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Australiją

Vizos į Australiją

Siųsti užklausą dėl vizos

Australijos turistinė/verslo viza (e-leidimas) daugkartinė iki 3mėn. Forminimo trukmė 3-14d.d.

* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos (asmens tapatybės kortelė netinka).
2. Pasas - nesuplėšytas, neapdraskytas, tvarkingas.
3. Turistas turi turėti pakankamai lėšų kelionei bei galėti lėšas parodyti banko išrašais.
4. Užpildyta anketa.