Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
Sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Alžyrą

Vizos į Alžyrą

Siųsti užklausą dėl vizos

Vizos į Alžyrą

Apie 12-14 d.d.

Vienkartinė (pagal iškvietimą) iki 30 d.


* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos (nesuplėšytas, neapdraskytas),
2. 2 nuotraukos (vienodos, baltame fone, spalvotos, skirtos dokumentams),
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. iškvietimas iš Alžyro (iškvietimą taip pat reikia nusiųsti į Alžyro Ambasados konsulinį skyrių Varšuvoje),
5. medicininių išlaidų draudimas 35 000 € sumai (draudimą galite įsigyti mūsų biuruose),
6. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- anketiniai duomenys: esama darbovietė, pareigos, kontaktinis telefono nr., namų adresas, tėvų ir sutuoktinio (-ės) vardai, pavardės, gimimo datos ir pilietybės, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę).