Dėmesio. Slapuku rinkimo informacija.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau privatumo politikoje
sutinku
pagrindinis / vizos / Vizos į Afganistaną

Vizos į Afganistaną

Siųsti užklausą dėl vizos
Vizos į Afganistaną
Per 7-10 d.d.

 Tarnybinė vienkartinė iki 30 d.


* Papildomai taikomas aptarnavimo mokestis.

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos (nesuplėšytas, neapdraskytas),
2. 2 vienodos spalvotos dokumentinės nuotraukos su baltu fonu,
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
4. viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Afganistano (jeigu žmogus važiuoja verslo reikalais)
5. anketiniai duomenys.

Svarbu žinoti:
- anketiniai duomenys: esama ir prieš tai buvusi darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, el. pašto adresas, gyvenamasis adresas, kontaktinis telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), šeimyninė padėtis, tėvo vardas ir pavardė.